Zo kun je een sessie organiseren op het Fixfest

Het Fixfest is een wereldwijde bijeenkomst voor de repair gemeenschap: herstellers, buurtgroepen, makers, activisten, onderzoekers, knutselaars, beleidsmakers en bedrijven. Het is een weekend vol gesprekken, workshops en meer – met en door jou. Tussen de evenementen door is er tijd om  mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Zoals altijd zal een groot deel van het Fixfest een ‘niet-conferentie’ zijn, zodat je de kans krijgt om het programma zelf vorm te geven en sessies te organiseren die jij interessant vindt. Deze sessies zullen plaatsvinden op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober. Als je iets hebt dat je graag wilt delen of als je een sessie wilt begeleiden, vul dan onderstaand formulier in.

Beleef vooral plezier aan het Fixfest programma en doe er je eigen ding mee!

Je hoeft geen schrik te hebben om te komen met lastige discussieonderwerpen of ideeën die erg ‘niche’ lijken. In een niet-conferentie is het net de bedoeling dat we spannende onderwerpen krijgen die typisch niet aan bod komen in een gewone conferentie. Als je een idee hebt maar je weet niet zeker hoe je het moet brengen, maak je geen zorgen – wij kunnen je helpen.

De uiterste datum voor indiening is: 22/08/2022.

Schiet er je pas laat een idee voor een sessie te binnen? Geen probleem! We  bouwen in het programma open ruimte in voor spontane, korte sessies.